Nagyon ciki ha csak olvasásgoz kell szemüveg?
Figyelt kérdés
Rosszul érze magam tole hogy mindig fel le kell venni ha eppen nem olvasok...2016. aug. 24. 11:59
1/5 anonim válasza:
HÚ HÚ... Nagyon ciki... Nekem állandóan kell hordani ,de ha téged nem zavar mást se fog...
2/5 anonim válasza:
Ha itt azt mondjuk hogy ciki akkor gyorsan rontasz még a szemeden hogy mindig hordanod kelljen? :D
Nyugi nem gáz.
3/5 A kérdező kommentje:
Az engem sem zavarna csak az hogy egyfolytaban le kell vennem es fel kel tennem.
2016. aug. 24. 21:07
4/5 anonim válasza:
Ajaj mennyivel boldogabb lenne mindenki ha csak ennyi baja lenne az életben. Inkább örülj hogy csak olvasáshoz kell :D
5/5 anonim válasza:
Örülj neki! Nekem olyan van hogy mindig hordanom kell, ráadáaul mínuszos, úgyhogy vagy egész életemben szemüveges leszek, vagy majd 18 éves korom után megműtetem a szememet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!