Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért szúr a szemem?

Miért szúr a szemem?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Dél óta egyik pillanatról a másikra elkezdett szúrni a szemem ,először azt hittem hogy belement egyszempilla vagy valami,de semmit nem találtam. Próbáltam mindent,könnyeztem, dörzsöltem az orrom felé,langyos és hideg vízzel is öblögettem és semmi. Ugyanúgy szúr.Annyiszor dörzsöltem,hogy már éget is a szemem. Megnéztem a felső szemhéjamat,és a szem zuga felé mintha pirosabb lenne,de nem tudtam jobban megnézni és igazából nem is ott fáj, hanem a szemhéj középső részén. Nagyon zavar és fáj,mi lehet ez? Ha ez számít,nem hordok kontaklencsét és szemüveget se. A válszokat előre is köszönöm.

2016. aug. 17. 15:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Szúró érzés lehet valamilyen gyulladástól, szemszárazságtól, árpától, száraz szem esetén is. Ne dörzsölgesd, mert rosszabb lesz.

Tegyél a szemedre egy hideg vizes vattát, attól nekem meg szokott nyugodni és ha nem múlik, menj szemészetre.

2016. aug. 17. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!