Akinek már vérzett be így a szeme (képpel) annak mennyi idő alatt múlt el?
Figyelt kérdés
Nekem mintha csak rosszabbul nézne ki napról napra. Egyébként pont egy hete vérzett be, csak arról nem csináltam képet.
2016. aug. 15. 10:07
1/8 Kematox válasza:
Pontos időre nem emlékszek de több mint egy hónap mire teljesen rendbe jön.
2/8 A kérdező kommentje:
Ez nem túl biztató, két hét múlva fontos jelenésem lesz, de azért köszönöm.
2016. aug. 15. 10:48
3/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy mitől vérzett be, nekem pl gyulladás miatt volt egyszer, szemcsepptől 1 nap alatt elmúlt.
4/8 anonim válasza:
Nekem sérülés miatt kicsit kevésbé rondán vérzett be, ha jól emlékszem, másfél-két után kezdett el tűrhetően kinézni, de még rózsaszín volt akkor is.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem gyulladástól van, egyszerűen elpattant egy erecske.
Második: Amelyik szemcsepptől elmúlik az nem bevérzés, "csak" kicsit pirosabb a vérerektől. Szóval nem egyről beszélünk, de köszi azért!
Harmadik: Köszi az infót, remélem nekem is szebb lesz még a következő 12 napban.
2016. aug. 15. 19:43
6/8 anonim válasza:
Rosszabb semmikèpp nem lett szerintem egyèrtelműen javuló tendenciát mutat a szemed a csütörtöki kèpen a szemed sarkáig húzódik a bevèrzès viszont a hètfői kèpen már teljesen tiszta lett a szemed sarka körül ezt neked is látnod kell :P
7/8 A kérdező kommentje:
Ez tény, viszont kicsit olyan, mintha csak áttevődött volna a vér a szemem közepe felé. Bízom benne, hogy egyszer csak javulásnak indul látványosabban is.
2016. aug. 16. 08:17
8/8 A kérdező kommentje:
Frissítés, hátha a jövőben valaki rákeres.
Az első egy hétben nem mondanám, hogy nagyon javult volna, inkább csak változott. Úgy 1,5 hét után kezdett el látványosan javulni, jelenleg 2 hét után ott tartok ami a jobb oldali képen van. (4-10-12-15 nap után)
2016. aug. 22. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!