Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Akinek már vérzett be így a...

Akinek már vérzett be így a szeme (képpel) annak mennyi idő alatt múlt el?

Figyelt kérdés

Nekem mintha csak rosszabbul nézne ki napról napra. Egyébként pont egy hete vérzett be, csak arról nem csináltam képet.

[link]

2016. aug. 15. 10:07
 1/8 Kematox ***** válasza:
Pontos időre nem emlékszek de több mint egy hónap mire teljesen rendbe jön.
2016. aug. 15. 10:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez nem túl biztató, két hét múlva fontos jelenésem lesz, de azért köszönöm.
2016. aug. 15. 10:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mitől vérzett be, nekem pl gyulladás miatt volt egyszer, szemcsepptől 1 nap alatt elmúlt.
2016. aug. 15. 15:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem sérülés miatt kicsit kevésbé rondán vérzett be, ha jól emlékszem, másfél-két után kezdett el tűrhetően kinézni, de még rózsaszín volt akkor is.
2016. aug. 15. 19:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem gyulladástól van, egyszerűen elpattant egy erecske.

Második: Amelyik szemcsepptől elmúlik az nem bevérzés, "csak" kicsit pirosabb a vérerektől. Szóval nem egyről beszélünk, de köszi azért!

Harmadik: Köszi az infót, remélem nekem is szebb lesz még a következő 12 napban.

2016. aug. 15. 19:43
 6/8 anonim válasza:
Rosszabb semmikèpp nem lett szerintem egyèrtelműen javuló tendenciát mutat a szemed a csütörtöki kèpen a szemed sarkáig húzódik a bevèrzès viszont a hètfői kèpen már teljesen tiszta lett a szemed sarka körül ezt neked is látnod kell :P
2016. aug. 16. 02:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez tény, viszont kicsit olyan, mintha csak áttevődött volna a vér a szemem közepe felé. Bízom benne, hogy egyszer csak javulásnak indul látványosabban is.
2016. aug. 16. 08:17
 8/8 A kérdező kommentje:

Frissítés, hátha a jövőben valaki rákeres.

Az első egy hétben nem mondanám, hogy nagyon javult volna, inkább csak változott. Úgy 1,5 hét után kezdett el látványosan javulni, jelenleg 2 hét után ott tartok ami a jobb oldali képen van. (4-10-12-15 nap után)

[link]

2016. aug. 22. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!