Szúr a kontaktlencsém, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Most bontottam fel a második havi adagot,de tegnap is mikor beraktam,szúrt,másodjára is szúrt,ki kellett vennem..Ma is megpróbáltam reggel,akkor se volt jó,most az előbb ismét megpróbáltam,de nagyon szúr,ugyanott,és csak a jobb,a balnak semmi baja..Ja és a régit (még akkor nem járt le,1 napja volt még) visszaraktam az új után tegnap,és semmi baja nem volt. A kontaktlencsém hibás lenne? Ha visszaviszem,kicserélik? Így nem tudom hordani...2010. ápr. 19. 15:44
1/7 anonim válasza:
szia. nincs kifordulva? v próbáld meg hogy csöppentesz a folyadékból a lecsére mielőtt beteszed a szemedbe. esteleg nme lehet h vmien gyulladás van a szemeden? aki lencsés annak általában a gyulladásos megbetegedés ráhúzódik a szemére.:S:S
2/7 anonim válasza:
nekem akkor szúr ha "szárazon" teszem fel. én is szoktam rá cseppenteni a folyadékból és akkor oké. bár gondolom tudod de tényleg nagyon fontos a tisztaság, higiénia is. tehát alapos kézmosás.
3/7 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint 3 dolog miatt szúrhat.
Ki van fordulva.
Piszok, szösz ment rá.
Elszakadt.
Mivel új lencse az első kettő valamelyikére tippelek, bár ha sokat nyűtted el is szakadhatott. Mosd át jól a folyadékkal, ellenőrizd, hogy jó felével rakod-e be és vizsgáld meg jól hátha van rajta szakadás vagy piszok. Még nem találkoztam hibás lencsével, de ha végképp nem jutsz vele semmire vidd vissza hátha mégis az, egy próbát megér.
4/7 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy szárazság miatt picit szúrhat,volt már olyan,de az elmúlik,mert benedvesedik a szemem,viszont ennél egyetlen ponton szúr,de eléggé:S Nincs kifordulva,és mindig jól megtisztítom,meg most bontottam föl még csak:/ Megpróbálom mégegyszer úgy,hogy csöppentek bele folyadékot,és úgy rakom be
2010. ápr. 19. 16:54
5/7 A kérdező kommentje:
Beraktam úgy,hogy volt benne folyadék,tök nedves volt a szemem tőle,meg amúgyis,és így is ugyanott szúrt:S És csak a jobb oldali..a ballal semmi gond. Holnap elmegyek az optikába megkérdezni,hogy ilyenkor mi van...A gyulladást azért kétlem,mert mikor az újat először beraktam és szúrt nagyon, visszaraktam a régit,és az meg jó volt,azt hagytam bent végül,és semmi gond nem volt vele.:/
2010. ápr. 19. 17:03
6/7 A kérdező kommentje:
Ha valakit esetleg érdekel, voltam orvosnál vele,megnézte és van rajta egy repedés:S De csak mikroszkóppal látta ő is. Na emiatt szúrt. Köszi a válaszokat:)
2010. ápr. 20. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!