Monitor előtti munka miatt fárad a szemem. Milyen műkönnyt szemcseppet javasoltok?
Figyelt kérdés
Visine eléggé ismert de azt hallottam hogy tartósítószer nélkülit kellene.2016. aug. 13. 14:11
1/9 anonim válasza:
Tartósítószermentes pl a Refresh.
2/9 anonim válasza:
Biztos, hogy amiatt? Szemvizsgálaton voltál? Csak azért kérdezem, mert ilyen nekem is volt, hogy nap végére elfáradt és káprázott a szemem és enyhén fájt a fejem, amit betudtam a monitorbámulásnak, aztán kiderült, hogy asztigmiám van és a korrekciójával ez eltűnt, mintha elfújták volna.
3/9 A kérdező kommentje:
Voltam szemvizsgálaton de nem mondták hogy gond lenne a szememmel csak javasolták hogy használjak műkönnyt.
2016. aug. 13. 14:46
4/9 anonim válasza:
Ha nem reagálsz rá rosszul, nem vagy allergiás, akkor egy kis tartósítószer sem gond igazából.
Általában azt javasolják, hogy hyaluronsavat tartalmazót használj, mert attól a saját könnytermelésed is normalizálódhat, idővel elhagyható a csepegtetés.
Refresh tényleg jó, de nekem a DM-es is bevált, ha az ár is számít. Esetleg Ocutears, ami nekem jó volt. Arra ügyelj, hogy ha kontaktlencsét használsz, ahhoz nem jó mindegyik. Meg persze ami nekem működik, neked nem biztos, hogy ugyanolyan jó lesz.
5/9 anonim válasza:
OK, csak egy ötlet volt. Műkönnyben sajna nincs tapasztalatom.
6/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl közelről nézed a monitort? Minimum karnyújtásnyira legyen, de minél messzebb, annál jobb. A fényerő is legyen minél kisebb.
7/9 anonim válasza:
Nem tudom felétek hogy van ez? Én elmentem a szemészetre a panaszommal, amikor is a doktornő megvizsgálta a szememet, és konkrétan megmondta, melyik, 3 féle szemcseppet és gélt kell használnom, az épp aktuális munkához. Volt aminek a nevét felírta, volt amihez adott prospektust. Amióta betartom, nem volt panaszom. Ha orvosnál vagyok, rákérdezek...mégis mit tetszik javasolni..
8/9 A kérdező kommentje:
Csak az az orvost hallgat meg, akinek fizetünk errefelé. A többi 1 mondat után bólogat, nem figyel, rosszabb esetben félbeszakít, és olyan dolgokat ír fel a leletre, amit az életben nem mondtam, mert nem tünetem, de már találgat. A betegekre jutó idő 2 perc, ebben benne van a leletírás is.
2016. aug. 14. 12:03
9/9 anonim válasza:
Prevenciòs lencsén nem gondolkoztál? Nekem ugyan ez van, plusz ajánlott a doki műkönnyet , amit 2òránként kell hasznàlni az elején, a neve systane ultra. Nekem bevàlt, még a fejfájàst is enyhíti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!