Hogyan mossam a új szemüvegem?
Figyelt kérdés
Eddig úgy csináltam, hogy bő vízzel lemostam majd pamut pelussal megtöröltem. De se nem szappant se mosószert nem használtam. Most kaptam egy szemüveg törlőkendőt, mikro szálasat, azt be kell vizezni és azzal áttörölni?
Soha nem volt karcos a régi szemcsim, de ez olyan drága volt, hogy inkább megkérdezem.. addig nem mosom le... :)
2016. júl. 20. 22:51
1/4 anonim válasza:
Én sohasem vizesztem be, nem lett karcos. Ha van szemüvegtisztító sprayed akkor abból kell egy kicsi a lencse mind2 oldalára, majd a mikroszálas kendővel megtörölni.
2/4 anonim válasza:
Én kímélő, pH semleges szappannal mostam, hagytam megszáradni és utána mikroszálas kendővel áttöröltem. 2éve semmi baja még mindig. Viszont vettem egy szemüvegtisztító oldatot, azzal ez könnyebb sokkal.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de nekem semmi nem jön be tiszta zsír az egész lencse... optikába pamut ronggyal és vízzel mossák, nem tudom mi a trükk, de érdekelne.
2016. júl. 25. 07:44
4/4 anonim válasza:
Üveg vagy műanyag lencse? Én azért szeretem az üveget, mert bírja azt, hogy szárazon törölgetem mikroszálas kendővel. A műanyagra már inkább vigyázni kell, bár azt is szoktam, de azt finomabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!