Mi okozhatja, hogy dagadtak a szemeim, látszólag ok nélkül?
nem kicsit? nagyon? :) (bocsánat, csak ez már szállóige)
én arra gondoltam, hogy nem lehetséges-e, hogy a ciklusodnak megfelelően havonta bedagad valamelyik szemed? szerintem menj el egy nőgyógyászhoz és egy endokrinológushoz. én arrafelé venném az irányt, ha még ezirányban nem kutakodtak! A szem környékén a leglágyabbak a szövetek, s azért dagad meg pont ott szerintem.
Jobbulást kívánok!
Szia. Lehet, hogy nem fogok újdonságot mondani vele, de talán egy allergia vizsgálat megoldaná a problémádat.
Az egyik férfi ismerősömnek egyik napról a másikra olyan dundi ajkai lettek mint Kelemen Annának (gondolhatod, hogy ő sem vágyott emberek közé:-) ) ...kiderült hogy allergiás egyfajta ételkombinációra. Kapott egy kis gyógyszeres kezelést, és már el is múlt a dolog... gyógyulj meg!
én is allergiára gondolok vagy ha menzesz előtt dagad be akkor lehet a vízvisszatartás miatt is.
ajánlom keress fel nőgyógyászt endokrinológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!