Kontaktlencsét használok, a havi lencsém 8.4-es görbületű, strandoláshoz szeretnék venni napi lencsét de csak 8.5 öst találtam. Az is jó lehet a szememre?
Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 14:24
1/8 anonim válasza:
Nem biztos, nekem is 8.4-es kell és semmi más nem jó, a 8.5 simán kiesett pár perc után. Optikában próbáltam, meg a 8.6-al is ugyanez volt természetesen. Amúgy strandra ugyanúgy hordhatod a havit, felesleges emiatt napit venni.
2/8 anonim válasza:
Gondolom azért szeretnél napi lencsét, hátha kiesik fürdés közben. Én ezért szoktam ilyen célra elvinni az öregedő lencsémet. Annak nem baj ha elveszik, persze vigyázni kell rá, mert nincs minden napra ilyen félre tett lencsém (nem is szabad sok ideig tárolni) de az az egy ami van az elég arra, hogy ne egy újonnan bontott lencsém vesszen el.
3/8 A kérdező kommentje:
Hat azert szeretnem, ha ugy megy rá szennyeződés akkor ne a havi lencsém legyen olyan.. meg persze a véletlenul elhagynám akkor az gáz. :)
Én a lejárt lencséimet nem tartom meg! Ugyhogy ezert gondoltam napi lencsére. :)
2016. júl. 6. 15:36
6/8 A kérdező kommentje:
1·Day Acuvue Moist (10 db) kontaktlencse 2 490 Ft
2016. júl. 6. 15:41
7/8 anonim válasza:
En a havi lencsemmel strandolok...figyelek ra hogy viz ne keruljon a szemembe es problema kizarva/)
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!