Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit lehetne csinálni?

Mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés

Jobb témát nem találtam :)

Anno csináltattam egy speckó szemüveget egy egyszerű kerettel. Na most annyiban (is) különbözik az átlagszemüvegektől, hogy rózsaszín a lencséje, viszont nem szűri meg a napfényt, így sajna nincs napszemüvegem.

Végülis az a kérdés, hogy utólag lehetne-e csináltatni a keretre vagy meg lehet-e csinálni a keretet úgy, hogy mágnesezhető legyen rá a napszemcsi-lencse? Vagy valahogy így. :)

Köszi a válaszokat!

2016. jún. 20. 19:29
 1/2 anonim válasza:

Műanyag vagy fém keretes? MERT ha fémkeretes akkor mágneses. Nekem mágneses és titán keretes, tehát nem kizárt hogy te is olyan keretet választottál.

Ha műanyag akkor vannak erre kifejleztett mágneses bogyók amiket rá tudsz rakni és arra meg ráteszed a lencséket

2016. jún. 22. 13:07
 2/2 A kérdező kommentje:
A lencsék részénél mágneses, középen nem :/
2016. júl. 3. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!