Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » FONTOS. Elaludtam a kontaktlen...

FONTOS. Elaludtam a kontaktlencsében! Azt hiszem valami baja van a szememnek tőle. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pénteken hulla fáradt voltam, gondoltam kifekszek és behunyom a szemem, anya úgyis szól hogy ki e vettem a lencsét. De nem szólt, én pedig azonnal elaludtam. Kb 1,5-2órát aludtam benn, és mikor felébredtem bepánikoltam, mert homásolyan láttam.. Próbáltam elhúzni de nem mozdult meg. Már teljes sokkban voltam, teljesen biztos voltam benne hogy megvakulok, el kezdtem sírni.. Mikor megnyugodtam, nem csepegtettem a szemembe hanem megnéztem hogy mozog e a lencse és már el tudtam húzni oldalra (a levegő is párás volt idbenn, ekkor már kevesebb volt a sokkhatás, tehát már ki tudtam venni. Miután kivettem nem éreztem semmit. Jó volt kivenni. De tegnap kb. 10:45 fele tettem be a szemembe, és 8 kor jöttem haza, nem tudom azt sem pontosan hogy mikor aludtam el benn.

Ma néztem a szemem és olyan fehérebb szinű valamit látok rajt ha oldalra nézek.. De más nem lássa. Vagy mintha lyukas lenne. Lehetséges hogy letéptem a szemem külső rétegét? De olyan hogyha jobbra nézek összezár, ha balra kinyit, fogalmam sincs hogy mi lehet az.

De a szemem 2 hete kap egy ingert és elkezd könnyezni és égni. Ráadásul fájni is szokott fent.. Szerintetek mi lehet ez? Most voltam egy csomószor vizsgálaton, mert új lencsés vagyok... Kb egy hónapja voltam utoljára..

Köszönöm a válaszokat, bocsi a nyelvtani hibákért.:)

2016. jún. 11. 21:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2016. jún. 12. 14:03
 12/13 anonim válasza:

Nem lett semmi baja:) Én aludtam benne sokszor egymás után sajnos úgy gyulladt be és az azt jelentette hogy piros volt, könnyezet, érzékeny a fényre..

Attól is száradhat a szemed ha nem iszol eleget.

Meg az zavarhat ha már cserélni kellene. (Vagyis nekem így van).

Amikor nem használjuk mindig folyadékba kell hogy legyen.

Pihentetni pedig én eleinte úgy csináltam hogy hétvégen szemüveg hétközbe lencse:)

2016. jún. 13. 22:25
 13/13 anonim ***** válasza:
A négy órát tartani kéne minimum, egyszer-egyszer belefér, ha nincs annyi, de alapvetően ennyi idő kell, hogy újra átnedvesedjen, és a fertőtlenítő hatás is érvényesüljön.
2016. jún. 15. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!