SOS nem látok - bent maradt a kontaklencse?
Figyelt kérdés
Kontaklencsés vagyok és tegnap éjjel elfejetettem kivenni.. Úgy aludtam 3-tól 10-ig, hogy a szememben volt, most vettem ki nem rég, kb 15 perce és azóta alig látok. Látok, csak nagyon rosszul, sokkal rosszabbul, mint bármikor máskor, mikor kiveszem. Eleve 1,5-ös a szemem, de most mintha hirtelen nagyon sokat romlott volna. Vagy ez csak valami utóhatás, mert nem vettem ki és elmúlik magától? Ugye ez nem végleges?2016. máj. 28. 10:40
1/1 anonim válasza:
szemcsepp nincs otthon? biztosan kiszaradt a kontaklencsetol a szemed. nem okozhatott maradando problemat, tobb ismerosom is aludt mar kontaklencseben, es nem volt tole bajuk. de azert tobbszor ne forduljon elo!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!