Milyen érzés, ha hátracsúszik a szemem mögé a kontaktlencse? Lehet az érezni?
Figyelt kérdés
Tegnap este ki akartam venni a lencsét, piszkálom a szemem, mire nézem, hogy a jobb szememben nincs benne. Nem vettem észre, hogy kiesett volna, ezért nagyon félek, hogy valamikor hátracsúszott. Így nem érzek semmit, annyi, hogy szúr a szemem, de szerintem az attól van, hogy sokat piszkáltam, hogy nézzem, nincs-e felcsúszva.2016. máj. 14. 08:29
1/4 anonim válasza:
Nekem egyszer felcsúszott, egyedül nem is tudtam kiszedni. Bevörösödött, könnyeztem, nem bírtam nyitvatartani annyira szúrt.
Szerintem kiesett neked.
Ha rossz helyre csúszott mindenképp valamit nagyon kellemetlen szúró érzést fogsz érezni.
2/4 anonim válasza:
Ha szúr, akkor a szemhéjad alatt van. A szemhéjadat maszírozd a szemzug felé fél oránként pár percig! Ki fog esni
3/4 anonim válasza:
Hátracsúszni nem tud a szemgolyó mögé, ott van a kötőhátyaboltozat,ami ezt megakadályozza."Csak" beékelődni tud, ha össze van hajtódva vagy összepöndörödve. Ez okoz idegentest érzést. Menj el a szemészetre és segítenek.
4/4 A kérdező kommentje:
Már nem érzek semmit, így azt gondolom, hogy kieshetett, csak nem vettem észre.
2016. máj. 16. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!