Amikor fáj a fejem miért fáj a szemem is? Mit tegyek? Zavaróó.
Mit értessz azon hogy kezdődő betegség??
Am szeüuveget nem szeretnék de azért megnézetem... Ja és a családba csak 2-en szemüvegesek
Nem megijeszteni akartalak, ne haragudj. Csak bármilyen betegség, akár egy sima influenza is kezdődhet akár fejfájással. Ha pár napja tart csak, akkor ez is lehet az oka, ha hosszabb ideje, akkor nem. De szerintem ennek elég kicsi az esélye.
Én leginkább arra gyanakszom, hogy szemüveg fog kelleni (de nem biztos). Szemüveget szinte senki sem akar, de ez nem akarás kérdése sajnos. Ha kell, rossz a szemed, akkor kell és kész. Vagy később tovább fog romlani a szemed és már 50 centiről sem fogod felismerni még anyukádat sem. Menj el szemészetre, ha kiderül, hogy kellene szemcsi, akkor muszáj lesz. Ha nagyon utálni fogod, ott a kontaklencse is, mint opció, na meg 18 éves kor után a műtét is.
Írj nyugodtan privátban is, ha bármi kérdésed van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!