Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Amikor fáj a fejem miért fáj...

Amikor fáj a fejem miért fáj a szemem is? Mit tegyek? Zavaróó.

Figyelt kérdés
Nincs semmi bajom nátha se semmi csak anyi h kicsit fáj a fejem de a szemem az ánnál jobban. A szemöldököm alatt főleg amikor benyomom nagyon fáj. Mitől lehet?? Fáradt vagyok vagy attól h pihentetnem kell a szemem vagy az időjárás gépelött ülés???- Ezektől lehet?? Mit tegek mi a bajjja??
2016. ápr. 25. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet fáradságtól, időjárástól, kezdődő betegségtől és stressztől is. Sok oka lehet. De én megnézetném egy szemésszel, hátha szemüveg kell, akkor is szokott ilyen lenni.
2016. ápr. 27. 14:38
 2/3 A kérdező kommentje:

Mit értessz azon hogy kezdődő betegség??

Am szeüuveget nem szeretnék de azért megnézetem... Ja és a családba csak 2-en szemüvegesek

2016. ápr. 27. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem megijeszteni akartalak, ne haragudj. Csak bármilyen betegség, akár egy sima influenza is kezdődhet akár fejfájással. Ha pár napja tart csak, akkor ez is lehet az oka, ha hosszabb ideje, akkor nem. De szerintem ennek elég kicsi az esélye.

Én leginkább arra gyanakszom, hogy szemüveg fog kelleni (de nem biztos). Szemüveget szinte senki sem akar, de ez nem akarás kérdése sajnos. Ha kell, rossz a szemed, akkor kell és kész. Vagy később tovább fog romlani a szemed és már 50 centiről sem fogod felismerni még anyukádat sem. Menj el szemészetre, ha kiderül, hogy kellene szemcsi, akkor muszáj lesz. Ha nagyon utálni fogod, ott a kontaklencse is, mint opció, na meg 18 éves kor után a műtét is.

Írj nyugodtan privátban is, ha bármi kérdésed van!

2016. ápr. 28. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!