Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ez mitől lehet?

Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

1-2 hete kezdődött, amioor egyik nap úgy keltem reggel, hogy alig tudtam kinyitni a bal szemem, olyan volt mintha egy szempilla lenne benne, nagyon irritált.Rengetegszer megnéztem és semmi nem volt benne, viszont kicsit bevérzett a belső rész, de nem olyan feltűnő csak ha közelről nézzük.Azóta még 1-2 alkalommal volt ilyen, de azok mind csak pár percig tartottak és nem is lett annyira véreres tőle a szemem, de akkor is rossz érzés.

Ez mitől lehet? Lehetséges hogy nagyon megerőltetem a szemem? Mert mostanában elég nehéz az iskolat, reggel 5-kor kelek, lehúzok 8 órát a suliban aztán otthon is csak erőltetem amikor tanulok meg van, hogy gépen kell dolgozni.

És miért csak reggelente tapasztalok ilyet?

Ha elmegyek ezzel a szemészetre tudnak majd adni rá valamit vagy ez nem elég indok ahhoz hogy megnézessem?

2016. febr. 25. 17:34
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Egyszerű kötőhártya vérzésről van szó, ha semmi más tünet nem észlelhető. Átmeneti erőlködés, vérnyomás kiugrás, cipekedés, intenzív szemdörzsölés, magasból ugrás stb. okozhatja (vagy ahogy te mondtad a szem megerősítése koránkelés, után pihenés nélkül tanulás).

Érdemes C-vitamin kúrát tartani, vagy szemészt felkeresni gyógyszeres kezelés miatt. Ha tartósan megmarad és nincs látható változás, akkor laborvizsgálatot (véralvadási paraméterek stb.) is javasolhat a doki.

2016. márc. 2. 06:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!