Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » 5D-s moziba akarok menni a...

Csaba1972 kérdése:

5D-s moziba akarok menni a párommal de 42 éve félszemű vagyok. Láthatom az ilyen filmeket?

Figyelt kérdés
2016. febr. 19. 18:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A 3D-t nem látod fél szemmel. Az én párom is félszemű, direkt miatta megnéztem, mi látszik egy 3D-s moziban. Becsuktam az egyik szemem, és úgy néztem a filmet. Sima 2D-s mozinak látszik a speciális szemüvegben, szemüveg nélkül összemosódik fél szemmel nézve is.

Nem tudom, érdemes-e ezek után elmenned a 3D-s mozira, semmit sem látsz az effektekből. A párod szerintem menjen mással, ha annyira akar. Mi sem járunk együtt 3D-s moziba, mert fölösleges.

2016. ápr. 22. 13:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Rossz szemszögből nézted a dolgot. Kezdjük ott, hogy mi a 2D! A 2D az egy sík, mondjuk egy lap, magasság, szélesség, és ennyi. Ezen a síkon lehet ábrázolni 2D-s tárgyakat, de lehet 3D-seket is. A 3D-s filmek a 3D-s effektekkel vannnak tele, vagyis, sokkal több képen van kiemelve a tér.

Ezért írtam, hogy 3D-bb. Keress rá a 3d draw kifejezésre!

2016. ápr. 23. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!