Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért tág a pupillám?

Miért tág a pupillám?

Figyelt kérdés
Nem fogyasztok se kábítószert, se alkoholt, dohányozni nagyon ritkán szoktam, nincs baj a vérnyomásommal sem, vért is vettek tőlem azzal is minden rendbenvolt, azonban valamiért mindig akkora tág szokott lenni a pupillám hogy azt hiszik néha hogy drogos vagyok igazából ez nemzavar mert én tudom hogy semmi ilyesmihez nincs köze de azért elgondolkozom néha énis hogy miért? Érdeklődő személyiség vagyok az igaz és érdeklődésnél kitágul a pupillánk de kétlem hogy emiatt lenne... Van egyéb ötletetek mi miatt lehet még?

2016. febr. 17. 14:01
 1/7 A kérdező kommentje:
Gondolom ezer dolog miatt lehet még amit nemsoroltam fel tehát szeretnék egy kis segítséget milyen okai lehetnek 😃
2016. febr. 17. 14:03
 2/7 BlackLove ***** válasza:

Nem tudom,de nekem is nagyon tág szokott lenni:).

Többen megjegyezték.

Bár igaz ,hogy a hirtelen sötéttől tágul, a világostól pedig szűkül :) .

2016. febr. 17. 14:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Lehet attól is lehet ha valakinek rossz a szeme... Én példáúl enyhén rövidlátó vagyok és lehet ez is közre játszik de ez csak egy felvetés
2016. febr. 19. 00:38
 4/7 BlackLove ***** válasza:

Nem, attól biztos,hogy nem!

Nekem tökéletes a látásom, szóval azt kizárhatod.

Van egy olyan elmélet, hogyha olyanra nézünk akit szeretünk, akkor automatikusan kitágul!:)

2016. febr. 19. 16:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy. Ennyi az egèsz. Ha nem drogozol, nem vagy rövídlátó, nincsen neurológiai problémád és szimmetrikusak a pupilláid, akkor a zsenge korodban az oka. Mèg mielőtt nekem tàmadna bárki, ezzel nem àlltom , hogy mindenkinek tág, aki fiatal. Alkati kérdés ez is.
2016. febr. 19. 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:
# 5-ös vagyok. Most látom, hogy rövídlàtó vagy! Akkor ez is mindenképpen befolyásolja. ;)
2016. febr. 19. 23:29
 7/7 anonim válasza:
Nekem csak a jobb szememben szokott kitágulni, de olyankor fáj is. De nem tudom mitől van.
2016. febr. 21. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!