Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaktlencse kivétele?...

Kontaktlencse kivétele? https://youtu. Be/sTUaVfmgl_I ezzel a módszerrel valaki csinálja rensdszeresen? Nem ártok így a lecsének vagy a szememnek?

Figyelt kérdés
Nem rég kaptam kontaktlencsét. Betenni úgy ahogy megyeget, de kivenni sehogysem tudom. Először a tanító nő vette ki a hűvelyk és mutató ujjas módszerrel és úgy is próbálggatam,de nem ment. Itthon apa vette ki nekem úgy ahogy a youtube-os csaj.Nekem ez jobban tetszik majd ezt szeretném betanulni. Ez nem árt a lágy lencsének vagy a szememnek? (Angolul nem nagyon értem mit mond)

2016. febr. 6. 23:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat,ki fogom próbálni ahogy írtátok. :)

Betenni màr nagyon megy, kivenni a videós módszerrel tudom.

2016. febr. 11. 00:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Egy órája próbáltam kiszedni a lencsémet, de mintha a szememre lett volna ragadva. A videós módszerrel elsőre kijött.

Nem vagyok gyakorlott, évente egy hétig, síeléshez használok napi lencsét.

2016. febr. 11. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!