Szemárpa nagyon fáj?
Figyelt kérdés
Nekem még sosem volt, így nincsenek tapasztalataim.
A 17 éves fiamat tegnap vittem el a szemészetre, mert bedagadt a szeme, azt mondták, hogy árpa. Ma reggelre már a másik szeme is bedagadt és vöröseslila is. Arra lennék kíváncsi, hogy tud-e az árpa annyira fájni, hogy egy 17 éves fiú sírva könyörögjön nekem fájdalomcsillapítóért?
Azért kérdöjelezem meg, mert hajlamos a fiam, hogy eltúlozza a dolgokat, és lehet csak sajnáltatni akarja magát, mert jól esik neki, ha vele foglalkozik mindenki.
2016. jan. 28. 20:29
1/1 anonim válasza:
Árpa eléégé rossz és fájdlmas, főleg ha belső árpa, mert az minden pislogásnál szúr, de ha a másik szeme is bedagadt reggelre, akkor menjetek vissza a szemészetre, mert nem hiszem, hogy mindkét szemében árpa lenne, lehet valamilyen fertőzés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!