Piros, könnyező szem?
Figyelt kérdés
Nagyon konnyezik csak a JOBB szemem, es faj a felso szemhejam kozeptajanal ha megnyomom, olyan mintha lenne benne valami (szempilla) de felhuztam a szemhejam probaltam kihuzni egy ujjal tobbszor is de semmi nem jott ki csak megjobban konnyezett. Mi lehet az oka??2016. jan. 23. 12:45
1/2 anonim válasza:
Szerintem belement valami, az kijött, aztán addig piszkáltad, amíg attól pirosodott be. Most ki és ne piszkáld.
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen, de már nem emlékszem pontosan hogy "csak" kötőhártya gyulladás volt, vagy a szaruhártyán volt valami sérülés, mindenesetre mindenképpen menj el vele szemészetre és ne piszkáld, ne nyúlkálj bele.
Ha nincs felétek ügyeletes szemész, akkor a patikában egész jó cseppeket/krémeket szoktak ajánlani tűzoltásként. (Nekem az segített akkor túlélni a hétvégét).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!