Miért romlik ennyire a szemem?
Figyelt kérdés
Kedden kaptam meg az új szemüvegemet és mostanra már megint romlott valamennyire a látásom.(szombat van)19 éves vagyok a bal szemem 2-s a jobb 1.75-s.A végtelenségig romlani fog?Most úgy érzem kidobtam 40.000Ft a semmire.Gép előtt kb. 3-4 órát ülök naponta.2016. jan. 9. 22:39
1/2 anonim válasza:
Nekem általános iskolás koromban romlott lelki okok miatt. Amikor a stressz megszűnt, megált a látásromlásom is. Itt van egy videó előadás a látásromlás lelki okairól:
Barnai Roberto - Látásromlás, életlen látás, rövidlátás, távollátás, retina-leválás
2/2 anonim válasza:
Reklamáld meg a szemüvegedet, ha úgy érzed nem jót írtak. Ennyi idő alatt nem romlik a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!