Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Új szemüveget kaptam! Mik...

Új szemüveget kaptam! Mik ezek az értékek?

Figyelt kérdés

A régi szemüvegem kb. 4 éve lett meg, és talán 1 hónapja lett meg az új. Ma néztem meg a papírt amin az értékek vannak.

SPH J: -1.75 --- CYL J: +0.75 --- AX/TABO: Tudom micsoda

SPH B: -1.75 --- CYL B: +0.5

A régi szemüvegemről, amit itthon hordok, de azt mondják ezt hagyjam abba, annyit tudok, hogy az egyik 0.5 a másik 0.75 volt..

Na viszont az új szemüvegembe, 1. kicsivel jobban látok (ami a megfelelő) 2. a szemem forgatásakor olyan mintha elmosódna, vagy rezegne vagy nem tudom hogy mi erre a rendes szó. Szóval furcsa..

2015. dec. 30. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez a cilinder miatt lehet, ami asztigmiát korrigál.
2015. dec. 30. 22:36
 2/2 anonim válasza:
A cilinder miatt lesz. Nekem is hasonlo problemaim vannak. Eddig nem kellett soha szemuveg, 2 honapja viszont igen, pluszban meg cilinderes is. Na ez egyenlo a mindjart megorulok erzessel ... kitartas
2016. jan. 3. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!