A szemüvegtől lehet ilyen érzésem?
Figyelt kérdés
Lassan ket hete van szemuvegem, elotte nem volt. Cilinderes es gyengebb, mint amilyen valojaban kell. Tobbszor van olyan erzesem, mintha enyhen hullamoznanak a targyak korulottem. Illetve, mintha fejbe vagtak volna es megrogynek (nem szo szerint, csak azt erzem). Doki es optikus szerint a megszokasi ido 2-3 honap is lehet. Velemeny? Zavaro lehet, hogy latom a szemuveg keretet es oldalt lent ki is latok alola?2015. dec. 29. 00:01
1/2 anonim válasza:
Ez tök normális.
Én 11 éve szemüveges vagyok és kb minden új szemüvegemnél ez volt egy darabig. Majd megszokod és akkor elmúlik :) Addig meg kitartás
2/2 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm :) kezdtem azt hinni, hogy már bediliztem!
2015. dec. 29. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!