Valakinek volt mar hasonlo? Latasromlas es szedules?
Figyelt kérdés
Kapott valaki azert szemuveget mert szedult? 2 eve meg nem kellett szemuveg, most szules utan kaptam szemuveget, cilindereset. De most meg nagyon fura erzesem van benne. Allitolag jo par het amig megszokom. Igaz ez?2015. dec. 26. 21:28
1/3 anonim válasza:
Ha szedulsz a szemuvegtol, az nem megszokas kerdese, az egy elrontott szemuveg. Volt mar ilyenhez szerencsem, minden bajom volt, ulto helyembn szedultem, de a rosszulletig. Optometrista meg szepen kimerte mi miert rossz, megcsinalta jol, es annyi. Ne hagyd magad lerazni, szemuvegtol szedulni nem normalis es nem megszoknivalo.
2/3 anonim válasza:
Azért kaptad a szemüveget, mert szédültél? Most nem szédülsz a szemüvegben, csak furcsa? Látni legalább látsz rendesen?
3/3 A kérdező kommentje:
Igen,azert kaptam szemuveget. Szedultem es olyan erzesem volt, mintha mozognanak elottem a targyak, hullamzott minden. Voltam minden lehetseges kivizsgalason. Eloszor a hatgerincet mondtak, de nem segitett sem a gyogytorna,semmilyen kezeles. Utana jott, h a szules utani faradtsag, mivel 5 honapja szultem. De nyugtato utan sem mult el a szedules. Igy maradtam annal, hogy a szememtol van. Mivrl tarsul melle neha kegyetlen szem es fejfajas. Illetve fenyre nagyon erzekeny a szemem. Szemuveggel minden megszunik. Csak ilyen enyhe szedelges marad, es neha behullamzik a vilag, foleg ha aktiv vagyok es gyorsan mozgatom a fejem, ilyesmi. Velemeny? :) latni latok szemuveggel, de meg nem az igazi mivel joval gyengebb meg mindig a kelletenel. Nem akartak erosebbet kiirni. Az nem lehet, h a szememnek viszont az erosebb kellene h megszunjon ez az eges? Ja es tegnap mas optikus 10° elterest nert mindket szemuveg lencseben mint amilyen kellene.
2016. jan. 3. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!