Milyen márkájú kontaktlencsét használtok?
Figyelt kérdés
FREQUENCY XC havi Használ valaki ilyet?
Honnan érdemes rendelni?ÉS milyen márkájút?jelenleg iwear hydrot használok
2015. dec. 23. 20:23
1/7 anonim válasza:
Én évek óta a lencsek.hu-ról rendelek, eredetiek, jó árban vannak és eddig még nem csalódtam bennük. Ezt egyébként felírták neked, vagy te választottad?
2/7 A kérdező kommentje:
Iwear hydrot adták.A másik fajtát néztem hogy a görbülete meg az átmérője megegyezik az iwearral amit használok.
2015. dec. 23. 21:53
3/7 anonim válasza:
Bocs, lemaradt a másik kérdésre a válasz: Baush&Lomb Soflens 59-et használok lassan 10 éve, anno ezt írták fel, és nem volt vele probléma, igaz már régi fajta a szemész szerint így azt ajánlotta inkább a PureVision HD2 -re(vagy valami hasonló a neve) váltsak át, jobb az oxigén áteresztése... meg is tettem. Hm hm, kicsit drága ugyan 5-6.000ft a 6db míg a Soflens ugyanennyi max 3600ft...
4/7 anonim válasza:
iwear hydro az coopervisonos cucc lesz
iwear oxygen a a sima biofinity, a hydro szerintem az XR
5/7 A kérdező kommentje:
A 6db-ot majdnem 9000Ft-ért veszem,kedvezménnyel az ofotértben.
2015. dec. 30. 09:29
6/7 anonim válasza:
annyiba kerül -vison expressben 18-20 körül van a 2 doboz folyadékkal akciósan általában
a normál árból meg ha diák vagy kapsz 10 % kedvezményt
7/7 A kérdező kommentje:
Ez nem kiterjesztett viselésű.
2016. jan. 2. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!