Napi 20 óra kemény monitor-bámulással mennyi idő alatt mennek taccsra a szemeim?
Az a gond h olyan a munkám, hogy kb 1 hónapja tényleg napi 15-50 órában csak a gépet ütöm és a monitort kell néznem, na most viszont már most kellett kényszerszüneteket tartani, mert egyszerűen összemosódik előttem minden olykor, viszket, pislogási kényszer, homályos stb, holott pont mindig is hihetetlen éleslátásom volt.
Most akkor ezzel feltehetően alaposan elcseszem? Vagy utána tud regenerálódni, ha netán abba marad ez a nagyon feszített tempójú munka a gépen?
jaj istenem ....
nyilván félreírtam
tehát napi 15-20, és úgy sikerül h a székről már az ágyba fordulok le és enni se igazán van időm. kb ennyi.
Az agyad és úgy nagy vonalakban a szervezeted hamarabb felmondja a szolgálatot, mint hogy a látásod miatt kelljen aggódnod...
Használj műkönnyet és próbálj többet pihenni, mert ebbe tényleg tönkre fogsz menni.
Napi 10 órával nekem 20 év alatt -0,75 dpt. Nem olyan vészes. És én még a CRT korszakban kezdtem.
A kevés alvás viszont be fog tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!