Tundii888 kérdése:
Próbalencsét mennyi idore adnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Voltam ma szemeszeten kontaklencset szeretnek hordani .Megvizsgalta a szemem, de mondta hogy jovoheten hozzak 7000 ft es hoz probalencset es beilleszti.Az lennne a kerdesem hogy ezt a probalencset mennyi idore adja ?Egy hetre? Aztan vissza kell mennem kontrollvizsgalatra? Csak mert en nem ott leszeretnem venni a lencseimet.A valaszokat elore is koszonom.! :)2015. dec. 7. 22:41
1/5 anonim válasza:
szia! a próbalencse ingyenes! valaki át akar vágni! menj másik optikába/szemorvoshoz.
2/5 anonim válasza:
még annyi, hogy nekem kb. 10 ezer forint 3 havi adag lencse, mivel én havilencsét hordok. de van ennél olcsóbb is. a próbalencsét illesztik, és hordanod kell egy-két hétig, de azt is meg kell, hogy tanítsák, hogy hogy veszed ki/hogy rakod be.
ezért nem kérnek pénzt, max a szemvizsgálat díját, de ha veszel lencsét utána, akkor ezt általában levonják a lencse árából. szóval a vizsgálat meg a próbalencse ingyenes.
Ha a doki 7 ezret kért (ami két havi kontaktlencseadagom) egy próbalencséért, akkor NAGYON át akar verni.
3/5 anonim válasza:
Nem mindenhol ingyenes a próbalencse.
Amúgy meg vszeg egy hónaposat kapsz.
4/5 anonim válasza:
ne legyen már 7 ezer forint egy nyamvadt próbalencse. kérdező, menj el az ofotértba, ott nem fognak átverni.
5/5 anonim válasza:
Nálam úgy volt hogy a szemvizsgálat + kontaktlencse illesztés + próbalencse került 7000be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!