Az alsó szemhéj belső felén apró fél milliméteres kis fehér pötty jelent meg. Mivel lehet eltüntetni?
Figyelt kérdés
Kis fehér hólyagocska ami lapos nagyon apró és olyan érzés pislogásnál mintha a szempillád ment volna a szemedbe. Próbáltam már visine-t illetve Septosyl-t de egyik sem tüntette el. Fájni nem fáj, nincs duzzanat csak kellemetlen. Valaki tapasztalt már hasonlót?2015. nov. 28. 19:45
1/6 anonim válasza:
Ezzel inkább szemészetre menj, nehogy bedurranjon. Valószínűleg antibiotikumos szemcseppet vagy krémet írnak fel.
2/6 anonim válasza:
Kicsi árpa, ilyennel felesleges orvoshoz menni, vagy gyógyszerezni.
Fogj egy tiszta vékony szövetdarabot, és simítsd végig rajta és el fog tűnni.
3/6 anonim válasza:
Persze ez csak akkor működik, ha elérhető helyen van, ha bentebb, akkor marad az orvos, ha nem múlik el magától.
4/6 anonim válasza:
Feltételezhetően valóban az árpának nevezett faggyúmirigy megnagyobbodás, ami enyhe nyomásra kiürül.
5/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam bevizezett végű fültisztító pálcával de nem igazán lett eredménye, csak éreztem, hogy azon a ponton kicsit érzékenyebb.
2015. nov. 28. 19:58
6/6 anonim válasza:
Nekem a szemem mellett volt ilyen és anya azt mondta, hogy ez semmi, ne kenjem meg semmi és ez egy fél év vagy pár hónap alatt eltűnt nekem 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!