Vélemények a szemtornáról? Abbahagyjam?
Figyelt kérdés
5 éve hallottam a szemtornáról és az eltelt idő alatt 2 majd később 3 naponta csináltam, nem hozott javulást, viszont sok stresszt okozott olyan feladattá vált amit mindig meg kell csinálni, mindig időhiányban szenvedek (egyetem, sport, párom). És úgy tudom 23 éves körül már megszokott állni a szem ilyenfajta romlása mint ami nekem van.2015. nov. 11. 07:07
1/3 anonim válasza:
A szemtorna ugyan nem használ (sokat), de ártani sem árt. Abbaghagyni nem feltétlen kell, de ha kényszeres dolog lett belöle, akkor nem ártana átgondolni, esetleg orvossal megbeszélni a dolgot.
2/3 anonim válasza:
Kényszerből ne csináld szerintem sem! Én nem hiszek benne, és ezen nem is stresszelnék... Ott a kontkatlencse és a szemüveg, azokkal látok. Egyébként nekem sem lenne ilyenekre időm.
3/3 A kérdező kommentje:
igen én is hordok szemüveget meg kontaktlencsét bár nekem elég erős a dioptriám 6,5 :( ezért is próbálkoztma a szemtornával
2015. nov. 12. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!