Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mennyi idő után menjek vissza...

Mennyi idő után menjek vissza kontaktlencséért?

Figyelt kérdés
Eredetileg is lencsét szerettem volna, de mivel kell mellé szemüveg ezért az optikában azt mondták, hogy előbb csináltassam meg azt mert az amúgy is kell, idő amíg elkészül és majd később térjünk rá a lencsére. Azt mondták, hogy úgy is kell idő, amíg megszokja a szemem a dioptriát és szemüveggel sokkal könnyebb az elején mert akkor veszem fel-le amikor akarom meg még is egyszerűbb, aztán lehet hogy később meg is gondolom magam. Ez volt körülbelül egy olyan két hete. Meggondolni nem gondoltam meg magam, még mindig kontaktlencsét szeretnék, viszont mikor utoljára rákérdeztem nem tudtak rá mondani semmit, hogy úgy nagyjából mégis mikor menjek vissza... Azóta folyamatosan hordom a szemüveget, tök jó, látok vele meg minden. Viszont most akkor nem tudom, hogy mi van... Egyébként eléggé szemüveg párti volt az ember, nem tűnt túl segítőkésznek mikor kérdeztem valamit a lencsével kapcsolatban meg egyébként sem volt túl kedves velem, nagyon csúnyán nézett rám, ha rá mertem kérdezni valamire... Még arra gondoltam, hogy mivel egy ismerősömnek kell mennie egy másik optikába, hogy én is elmegyek vele és akkor ott intézem el, de ha már itt voltam először meg még kedvezményem is van akkor inkább ide mennék vissza. Visszamenjek?
2015. nov. 8. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
javaslom, hogy menj egy másik optikába, mert ezek nem túl hozzáértőek!
2015. nov. 8. 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha lencsét akarsz akkor semmi szükség arra hogy szemüveget csináltass, felesleges pénzkidobás ha úgyis lencsét fogsz hordani, de persze az optikák a szemüvegből élnek, mindenkivel elhitetik hogy az kell neki. Na jó nem egészen, a jobb helyeken nem etetnek ezzel. Olyan helyet keress... és ez tuti nem Ofotért meg Vision express lesz. Ott még jót én nem tapasztaltam. Amúgy célirányosan kell menni ilyen helyre, bemész hogy kontaktlencse vizsgálatot szeretnél és kész, ennyi. Vizsgálat után elkéred a papírt, megnézed milyen a próbalencséd amit ott adnak a vizsgálatkor, elkéred a tokját ha jó, és rendeled a netről sokkal olcsóbban ugyanazt.
2015. nov. 14. 20:31
 3/3 anonim ***** válasza:
A másodiknak teljesen igaza van, vizsgálatra bejársz majd kb évente az optikába, érdemes normálisat kiválasztani, netről meg megrendeled ami kell. Ezzel az optikával meg ne törődj, én még aznap elmentem volna egy másikba. Egyébként ha gorombák veled, nem válaszolnak, azonnal menj el a boltból, vagy kérd egy másik eladó segítségét, legyen az kontaktlencse vagy bármi más, megérdemled a tisztességes kiszolgálást ha már a te pénzedből élnek úgymond. :)
2015. nov. 20. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!