Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Most kaptam szemüveget állandó...

Most kaptam szemüveget állandó viseletre, de távolra homályosan látok vele. Ez normális?

Figyelt kérdés
Plusszos szemüveget kaptam állandó használatra. Az egyik feles, a másik pedig 0,75-ös. A látszerész azt mondta, hogy jobb lesz egy idő után. Ez mennyi időt jelenthet? Hiszen, plusszos, de mégis mindig hordanom kell. Távolra is ki fog tisztulni a kép? Azzal gond, lenne, ha csak olvasáshoz, meg iskolába használnám?

2015. nov. 4. 20:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
minden szemüveget meg kell szokni, főleg ha eddig nem volt/nagyon más volt, de néha egy negyed dioptriától is fáj az ember feje pár napig, szóval idő kérdése -- ha viszont nem múlik el egy héten belül rendszeres hordásnál (nem napi 10 perctől), akkor talán érdemes visszamenni az orvoshoz
2015. nov. 30. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!