Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Körülbelül mennyibe kerül egy...

Körülbelül mennyibe kerül egy 0,5-ös szemüveg?

Figyelt kérdés

2015. nov. 2. 12:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Van itt egy kicsi félreértés, bár én fogalmaztam rosszul.

Nálam a végig elolvasom a táblát azt jelenti, hogy a piros vonalig, mivel annál lejjebb sosem kérték még tőlem szemvizsgálaton :D

Szóval azt, hogy a piros vonal alatt mit láttam, meg nem tudom mondani, mert nem figyeltem.

Az utolsó vizsgálaton a Vision Expressben nem is volt ilyen tábla, megvizsgálta valami géppel a szememet a csajszi (belevilágított), aztán rám rakta azt a szemüveg szerű kütyüt, és azon keresztül kellett diavetített számokat és betűket elolvasnom. Itt cserélgette a lencséket, és vacilláltunk a 0.5-ös és 0.75-ös között, de annyira minimális volt az eltérés a kettő közt, hogy a gyengébbet ajánlotta.

2015. nov. 4. 07:10
 12/13 A kérdező kommentje:
Megrendeltem a szemüveget, -0,5-ös, 48 ezer pénz volt akciósan. Pár nap és megkapom.
2015. dec. 10. 13:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzátenni, hogy fényre sötétedik.
2015. dec. 10. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!