Mennyire látszik a kancsalságom?
Már tökre betegnek érzem magamat ez miatt. Egész nap fényképezem a szememet, és napról napra rosszabbnak látom. Mondták hogy jó de én úgy látom kancsal... Főleg a jobb szemem a ballal nincs gond... Azt sem tudom mennyire, látszódna a valóságba mert jobb szemem nézzek. (Jobb szemem a dominánsabb, nagyrészt azt használom)
KÉP: [link]
picit látszik, de ezen ne emészd magad.
társkeresés miatt kérded?
Állj le a folyamatos fényképezésről, azzal nem lesz jobb. Ha egy kövér ember minden nap méri magát, hamar elmehet a kedve a fogyókúrázástól.
Már mondtuk neked többször is, hogy nem lehet észrevenni.
Nincs barátnőd? az a baj?
hagyd ezt abba. Hatvanezerszer fontosabb, hogy magabiztos légy férfiként, hogy legyen humorod, s ettől legyen egy jó fellépésed.
Figyi, nálunk az egyetemen egy fiúnak ilyen, vagy még ilyenebb volt a szeme. Magas volt, amúgy szép arca volt. Az összes lány kb. bele volt zúgva, pedig csendes is volt, CSAK MAGABIZTOS!!!!
sőt, nekem is ilyen a szemem, van férjem, és mellette időnként elég jó pasiknak tetszem meg, van, akinek komolyabban is. sosem volt gondom az udvarlókkal, mindig akadtak, mert kommunikatív, kedves, vidám, és magabiztos vagyok, és az alakom is jó, meg az arcom is helyes.
Állj le, és légy magabiztos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!