Nem látok távolra jól, de optikus azt mondta jó a szemem. Hogy is van ez?
Sziasztok!
Szóval, már régebben egy éve is felmerült már hogy suliban órán nem mindig látom amit a tanár ír a táblára (nagyrészt persze ki szoktam találni, hogy adott szövegkörnyezetben mi lehet ott) de már azóta mégjobban romlott.
Rávettem anyukámat, hogy menjünk el az Ofotértbe.
El is mentünk, meg is történt a vizsgálat, de az egész nekem olyan fura. Azt mondta hogy rendben van a szemem, esetleg közellátót tudna felirni (?). De a vizsgálaton kb. 5 méterig se kellett ellátni... de majd ha mondjuk késõbb jogsit szeretnék és nem tudok ellátni a tábláig, akkor az se 5 méterre lesz.
Szóval mit javasoltok, menjek el szemészorvoshoz aki "komolyabban" megvizsgálja???
" A vizsgálat után lehet azt mondani, hogy most nincs nálad annyi pénz, hogy a szemüveget megrendeld."
Kedves 4-es!
Azért ehhez pofa kell. Az optikus fizeti az orvost, veszi a gépet, megnézi a szemed, te meg kilopsz a zsebéből 5000.- ftot.
Gondold el, ha a szüleid az optikusok, és ebből kell megéljenek. És akkor jön egy kis takony és...
Egyébbként évekkel ezelött, mikor az optikusok is megvásárolhatták ezeket a gépeket, teljesen ingyenes volt a szemvizsgálat. Csak ebbe a szemokosok nemsokára beleszóltak, és ezért lett a kompjúteres szemvizsgálat díja 2500 Ft.
Ha több emberből legalább egy nála rendel szemüveget, az már neki haszon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!