Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szemüveghez lehet kapni...

Szemüveghez lehet kapni "pót-nyerget"?

Figyelt kérdés
Vettem egy műanyag szemüveget, de mintha az orrtámasz túl széles lenne, ezért lecsúszik a fejemről. (Nincsenek rajta orrtámaszok.) Lehet kapni olyan műanyag darabot, amit hozzáragasztanak, és így szűkebb lesz a szemüvegen a nyereg? Vagy azt csak DIY tudom megcsinálni házilag?

2015. szept. 17. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Bármely optikában megoldják,sec perc alatt.
2015. szept. 17. 19:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem érted szerintem. Nem bántásból, tényleg. Nem a "hagyományos" szemüvegre gondolok, hanem ilyenre: [link]

Tehát nincsenek orrtámaszok, és nagy a "rés" a két üveg között, vagyis túl széles a nyereg.

2015. szept. 17. 19:16
 3/5 PPeePPiiTTaa ***** válasza:
rossz szemüveget választottál... ezeknek a szemüvegeknek nem lehet állítani az orr részénél, DE amivel lehet segíteni, hogy a szárát szorosabbra venni + szár végén állítani és úgy nem fog csúszkálni. Vidd be egy optikába és kérd a látszerész segítségét! (egyébként így látatlanban: szerintem nem lehet olyan pici az orrod hogy az legyen a hiba :) )
2015. szept. 18. 16:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem én választottam rosszat, hanem az eladócsaj/optikus volt szemét. Neki kell látni szemből (szemben volt velem), hogy mennyire illeszkedik az orromra. Ez a dolga. Én percek alatt felpróbáltam 5-6 szemüveget, ott kényelmesnek tűnt, de nem volt időm minden szemüveget 10-20 percig fenthagyni, mert nem ülhetek ott órákat csak a szemüvegpróbálással.
2015. szept. 18. 21:19
 5/5 PPeePPiiTTaa ***** válasza:

Ez tény hogy az eladónak kell látnia, és segítenie kell a választást nem csak lehúzni!

vidd vissza a szemüveget, és reklamálj. bár képet csatolhatnál, hogy hogyan áll az orrodon a szemüveg, és akkor tudok jobban segíteni, hogy tényleg nagyobb mint kéne, vagy mást kell állítani.

2015. szept. 18. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!