Nagyon nehéz megtanulni a kontaktlencse ki -, és bevételét? Nem fájdalmas először?
Figyelt kérdés
Légyszíves írjatok tapasztalatokat. Nemsokára lesz nekem is. 15 éves vagyok. Bocsi, ha rossz kategória.2015. szept. 12. 22:28
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem nehéz, a szemed hozzászokik pár próba után :)
2/3 anonim válasza:
Nem nehéz, főleg ha minden nap használod. Nekem az első kivétel tartott kb 1 óráig, már minden bajom volt, de amikor végre sikerült, a másik szememen már elsőre ment. Szerintem tükör nélkül könnyebb, tehát hogy csak mereven előre nézel és nem a szemedet nézed a tükörben. Van 2 ismerősöm, akik minden áron tükörrel csinálják, nekik évek után sem megy elsőre betenni, igaz, egyik sem naponta használja. Ha jól csinálod, tiszta kézzel akkor nem fáj.
3/3 PPeePPiiTTaa válasza:
Neharagudj de egy kezdőnek miért javasolsz olyat hogy tükör nélkül? Hova fogja tenni a lencsét ha nem látja? Én évek óta lencsézek, de ugyanúgy tükörrel szépen rárakom és meg is vagyok.
Elsőre lehet picit nehezebben fog menni, hozzá kell szokni h a szemedhez nyúlkálsz, de biztos menni fog csak gyakorlat kérdése!
Meg rövid körömmel menjél hogy ne sérts meg a szemed, a saját dolgod könnyíted meg vele, valamint a látszerész sem kap idegbajt amint meglátja a körmeidet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!