Árpával ügyeletre menni?!
Kb 3 hete elojott a bal szememen lent egy kis potty,majd jol bedagadt es a felso szemhelyam belsejeben is keletkezett egy nagy dudor.Az orvos azt mondta hogy arpa es irt fel egy kenocsot es szemcseppet.En csak a kenocsot valtottam ki,de ugy erzem semmit nem er.Kb egy het alatt elmult a dagadas es a pirossag a szememrol.De az utobbi ket hetben gyakran homalyosan lattam a bal szememre es a dudor meg mindig megvolt/megvan.Ma reggelre isnet bedagadt es elegge faj.A szemcsepp receptje nincsen nalam hogy kitudjam valtani.Csak ugyeletre tudnek menni,de nem tudom ott mondananak e valami ujat.Meg felek hogy meg akarja vizsgalni azt a dudort de most a duzzadastol faj ha hozzaerek egy picit is.Szeretnek mar veget vetni ennek.Varjak hetfoig a haziorvosra vagy menjek ugyeletre?
Valaki azt mondta hogy ki fognak nevetni mert oda sulyosabb bajokkal jarnak emberek..Ezert is hezitalok.
Háziorvosi ügyelet esetleg?
Sima ügyeletnél tényleg el fognak kb. küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!