Segítség! Kontaktlencse-ügy? (bővebben lent)
Eddig szemüvegem volt, amit utáltam, és szeretném kipróbálni a kontaktlencsét. Valaki el tudná mondani, hogy minden szükséges cuccal együtt mennyibe kerül körülbelül? Ja, és, ha mintás kontaktlencsét (is) vennék, akkor ugyanúgy fogok látni, mint szemüveggel, vagy a színek megváltoznak? Bocs, ha idétlen a kérdés, de nem vagyok jártas ebben. Személyes tapasztalatok is érdekelnének. Köszönöm szépen!
Ui: Ha ez számít valamit, októberben leszek 15 éves. Nem tudom, korhoz van- e kötve, azért írtam.
Húha. Akkor alaposan fel kell kötni a gatyámat. :D Annyi ideig tart? Te jó ég, akkor mégis mikor kelek majd? Majd megoldom. :D
Anyáéknak még nem szóltam az ötletről, de mindenképp kikérem az ő véleményüket is. Mellesleg, a "színes" kérdésemre nem tudod a választ? :D
Köszönöm, ment a zöld! ^^
Hát elég termésetellenes dolog a mintás már csak maga a kinézetbe is..szóval sokan idegenkednének a szemed színe miatt aki nem tudja megszokni..amúgy sem értem hogy minek..biztos valami tini hóbort lehet egyébként mint a korodból is kiderül.
megveszed majd és hordod pár alkalommal és ennyi..csak eleinte lesz érdekes..
A színes lencsék kényelmetlenek és pl elcsúszik a szemeden akkor kancsalnak nézel ki miatta, elég ciki, és persze mindenki észreveszi hogy lencséd van, mert feltűnően mű. Pl: [link]
Szerintem nagyon idétlenül néz ki. Nekem is egyszer volt, emberek közé nem mentem vele, otthon kipróbáltam aztán ottmaradt a fiókban. Pénzkidobás csak. Ja és a színes rész néha a látótérbe csúszott, olyankor még homályosan is lát az ember, meg könnyezni kezd.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire eltér a kettő. Hát, ennyire feltűnőt nem szerettem volna soha :D
Ment mindenkinek a zöld! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!