Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi baj lehet a szememmel?

Mi baj lehet a szememmel?

Figyelt kérdés
Sziasztok, egy honapja kezdodott a fejfajas nyilaló szerű, volt amikor nem fajt, majd megint vissza jott, egyszer szedultem, de az a meleg miatt volt. Most 1 hete megint faj, de a halantekomnal szemem korul erzem. Rohadt sokat gepezek. Szerintem vagy kamaszkori fejfajas, vagy szemproblema. Tegnap este is kiszaradt, szúrt. Meg egesznap nyilal, de 5 mp mulva elmulik, majd vissza jon.

2015. aug. 10. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha kiszárad és szúr, akkor használj műkönnyet, ha fejfájással jelentkezik szemfájdalom, az lehet migrén is, de jobb lenne ha elmennél orvoshoz, hogy megnézzék nincs-e más baj.
2015. aug. 10. 14:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Milyen más?
2015. aug. 10. 14:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Más bajom nincsen, viszont most nem fáj egyátalán.
2015. aug. 10. 14:13
 4/9 anonim ***** válasza:
A más akármi lehet, ami nem száraz szem, vagy migrén, arra gondoltam.
2015. aug. 10. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a műkönnyet és sokkal kevesebbet gépezz, akkor is óránként tarts szünetet és pihentesd a szemed.
2015. aug. 10. 15:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja oké, azt hittem durvább dolog.
2015. aug. 10. 18:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Ebben a melegben iszol eleget? Sokkal több folyadékra (víz!) van ilyenkor szükség mint általában.
2015. aug. 11. 10:48
 8/9 A kérdező kommentje:
De amióta nyári szünet van, azóta van ez, ja, és sokat gépezek.
2015. aug. 11. 15:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Vérnyomásom mindig 100.
2015. aug. 11. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!