Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szem bevérzés? Mitől? Normális...

Szem bevérzés? Mitől? Normális, ha szúr?

Figyelt kérdés
Hamarosan 16 éves lány vagyok, ma arra ébredtem, hogy a bal szemem egy részén mintha tompa szúrást éreznék. A tükörben megláttam, hogy egy piros, véres folt éktelenkedik a szemem fehérjében. Utánanéztem a neten, de ott csak a magas vérnyomás, erőlködés, stb. volt, ami biztosan nem játszott szerepet. Mitől lehet akkor? Akinek volt már véraláfutás a szemében, vagy nem is tudom, hogy minek nevezzem, mitől? Enyhíthetném valamivel a szúró érzést?
2015. aug. 8. 10:12
 1/8 A kérdező kommentje:
Ventillátortól, klímától vagy a huzattól lehet?
2015. aug. 8. 10:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehet venillátortól,hisz állandó légfuvallat éri a szemed :) Volt nekem hogy feltehetőleg huzattól mind a két szemem fájt ha nagyon fel le jobbra balra néztem és érzékeny volt a (szemhéjon keresztüli) érintésre is :)
2015. aug. 9. 02:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. aug. 9. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyébként javult azóta? :)
2015. aug. 9. 21:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Mintha elkezdett volna felszívódni a vér, halványult a folt. De még ugyan úgy szúr és érzékeny a fényre.
2015. aug. 9. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Azóta miújság? :)
2015. szept. 14. 20:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Minden rendben, köszi, hogy érdeklődsz :)
2015. szept. 15. 08:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Örülök! :)
2015. szept. 15. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!