Lezeres szemműtétet tapasztalat?
Nekem PRK-t csináltak 5 éve, és nagyon elégedett vagyok vele. Azóta ugyanolyan jó, igaz betartottam az előírásokat (fél évig minden utcára lépéskor UV szűrős napszemüveg + a felírt szemcseppek, visszajártam rendszeresen kontrollra). Nem volt nagy a dioptriám egyébként (-2). A színlátásom nem változott.
Mivel itt legyalulják lézersugárral a szaruhártya felszínét, ezért -hacsak nem regenerálódik- végleges megoldásnak tekinthető.
Szerintem nagyon-nagyon megérte, el is felejtem, hogy régen rossz volt a szemem, a jót hamar meg lehet szokni :D
Amúgy a Focus Medicalnál csinálták, nyugodt szívvel ajánlom őket is, mert kedvesek, rugalmasak, segítőkészek és alaposak voltak mindig.
Szia!
Attól függ, milyen lézeres szemműtétre gondolsz? Elég széles a skála ez ügyben. Nekem februárban volt szürkehályog műtétem, és mivel pár hónap múlva utóhályog alakult ki, így átestem egy ún. YAG lézeres műtéten is. Ha ezzel kapcsolatban szeretnél többet megtudni, szólj, és kifejtem bővebben. Ha látásjavító műtétre gondolsz, az más, arról nincs tapasztalatom.
1-es
Este, éjszaka az erős fények? Nincs udvaruk, duplázódás, vagy káprázás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!