Kontaktlencsét szeretnék. Mi a teendőm?
Figyelt kérdés
Soha nem volt sem szemüvegem, sem kontaktlencsém, pedig már régóta nem látok rendesen, de csak most szántam el rá magam. Ha bemegyek egy optikába, megcsinálják a vizsgálatot és utána rögtön kapok lencsét, amit tudok használni vagy ez hogyan működik? Egy szemüvegnél nyilván kell várni, míg elkészül meg minden, de akkor a lencsét és egyéb hozzávalókat ott meg tudom venni vagy esetleg itt is van valamilyen próbaidő vagy akármi?2015. aug. 3. 15:55
1/7 anonim válasza:
Eloszor is menj el a szemeszetre egy orvosi vizsgalatra...
2/7 anonim válasza:
Most lett kontaktlencsem.
Vision Expressben megvizsgaltak, adtak egy kontaktlencset hogy rakjam be, jarkaljak vele, aztan kiszedtem es megvettuk, vettunk hozza szemcseppet is. Ennyi volt, asszem mindennel egyutt 18e volt.
3/7 anonim válasza:
Nekem lencset azonnal adtak, vizsgalat utan.
Az orvos betette nekem, varni kellett kicsit, hogy birja e a szemem
Utana egy csaj megtanitott hogy kell kivenni, esutana visszatenni, mar mehettem is haza a tisztitofolyadekkal egyutt:)
De lencse mellett kellene szemuveg is, neha nem art a szemet pihentetni.
5/7 anonim válasza:
Azert nem artana egy szemorvos, mert nem mindenki hordhat lencset...
6/7 anonim válasza:
Optikába bemész és kapsz próbalencsét rögtön ha van, ha nem akkor rendelni kell, az 1-2 hét. Ha már tudod pontosan milyen lencse kell akkor neten rendeld, olcsóbb és jóval hamarabb megkapod. Szemüvegre megpróbálnak rábeszélni, de valójában semmi szükség rá. A szemet lehet pihentetni minden éjjel... az épp elég.
7/7 anonim válasza:
"Szemüvegre megpróbálnak rábeszélni, de valójában semmi szükség rá. A szemet lehet pihentetni minden éjjel... az épp elég." és ha begyullad a szemed mit csinálsz? nekem most volt 1,5 hét szünetem (gyulladás, nem kontaktlencse miatt amúgy), ha nem lenne 2 szemüvegem, szerinted mit csináltam volna? max a fehér botot kaphattam volna elő és akkor se mentem volna melóba, max a fürdőszobáig...úgyhogy egyáltalán nem felesleges a szemüveg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!