Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A szem tengely ferdülést...

A szem tengely ferdülést felnőtt korban helyre lehet hozni?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok f, és elég nehézkesen megy az ismerkedés a szemem miatt nagyon zavaró esztétikailag

meglehet valahogy műtetettni hogy egyenesen áljon?

2015. júl. 24. 05:39
 1/8 anonim válasza:

Igen meg lehet én 19 éves vagyok. Most történt a 2. műtétem első sajnos nem úgy sikerült ahogy vártam volna. De most elégé meg vagyok vele elégedve. A jobb szememen látszik, még egy nagyon minimális kancsalság. De ez nem tud érdekelni, sőt ez a pici még tetszik is. A szemem elégé kifelé állt, mind a kettő váltva. Most így néz ki:

[link]

Ha szeretnéd nagyon szívesen segítek neked, információkat adni a műtétről, és hogy kihez menyél. Műtétek ára 300ezer forint, de nem kell elkeseredned, nagyon sok helyen tb támogatja a műtéttett. Ami azt jelenti hogy ingyenes. Viszont van egy nagyon jó orvos, mindenki dicséri sok jót hallottam róla, ezért is határoztam el hogy hozzá fogok menni. Dr. domsa patrícia kancsalság ellenes műtétekkel foglalkozik, ki mondottan erre specializálódott. Altatni fognak szóval, semmit sem fogsz érezni. Viszont, mikkor felkelsz elégé kellemetlen lesz, fájni , szúrni és könnyezni fog ami természetes. Én kb műtétek után 1-2órával tudtam valamennyire kinyitni a szemet. Első műtétnél valami fél évet vártam, vizsgálatól a műtétig. Itt egy hónapot sem kellet várnom, ha hozzá mész nem kell semmiféle vizsgálatra el menned. Nagyon kedvesek, és nagyon sok jót hallani róluk. Itt viszont nem ingyenes összesen 45ezer forintba fog kerülni , mindennel együtt. De úgy gondolom ha tényleg zavar, és azt akaród hogy jó legyen simán meg éri az árát. Nekem meg érte, sokat köszönhetek a doktornőnek, végre teljes életet élhetek, análkül hogy félnék más szemébe nézni. Át érzem amin, keresztül most át mész, de ha van lehetőséged változtatni, változtass ha tényleg szeretnéd. Szeretném ha küldenél, egy képet a szemedről, kíváncsi vagyok hogy nézz ki. Ha gondolod priváltban, meg írhatom az elérhetőségeket, kérsz idő pontot elmész és ott meg mondják részletes, hogy mi lesz. :) Viszont én nem voltam, azért ennyire magam alatt, így is ment a csajozás elégé, sokat sőt a környezetben mindenki el tudta fogadni, rajtam kívül ezért is mentem el meg csináltatni. Remélem tudtam segíteni, és egy kis reményt adni. Mellesleg ez gyerekkórház, de hidd el nekem több felnőtt van mint gyerek, ahol voltam, ott is sok felnőtt volt velem, a terembe.:)

2015. okt. 7. 11:53
 2/8 anonim válasza:
Ez még friss műtét párnapja történt, ezért is ilyen véres még a szemem.:)
2015. okt. 7. 11:56
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi a hozzá szólásod hol találhatom Dr. domsa patríciát? 40.000 ret simán meg érha tényleg meg tudja csinálni
2015. okt. 7. 20:18
 4/8 A kérdező kommentje:
2015. okt. 7. 20:22
 5/8 A kérdező kommentje:
nekem a jobb szem tengelyem húzódot el kifele jó lenne ha egyenesbe lehetne hozni mert ez az ismerkedésben is nagyon zavaró
2015. okt. 7. 20:23
 6/8 A kérdező kommentje:
hogyan műtöttek meg?
2015. okt. 7. 20:24
 7/8 anonim válasza:
Bocs hogy ilyen későn reagálok a kérdésedre. Írok privátban részleteket nem 40 hanem 45 :D
2015. okt. 18. 14:26
 8/8 A kérdező kommentje:
tartós lett a műtét?
2018. márc. 15. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!