Hogy tudok javitani rajt? Lent folytatás
Sziasztok.
Ma voltam orvosnàl mivel hivatàsos jogositvànyt szeretnék szerezni. Kamionozni akarok és a 2. Csoportu igazolàs kell hozzà. Kiderült hogy szintévesztő vagyok (nem làttam minden szàmot a kinai szinkönyvbe. A pöttyöknél) Igy nem lehet C+E kategoriàs jogsim. Hogy tudom kikerülni ezt a szinkönyvet?
Szia!
Magyarországon hihetetlen fafejű módon kezelik a színtévesztést. Pedig az esetek 99%-ban a zöld szín más hullámhosszára érzékeny a szem mint a normállátóknál, emiatt nem látjuk ezeket a rohadt ábrákat, az életben egyébként semmilyen problémát nem okoz ez az eltérés sőt. Az USA-ban például a hadseregben kimondottan keresik a színtévesztőket, mivel a zöld és a barna színnek több árnyalatát látjuk, ami sokszor lól jöhet. Légífotók elemzése, mesterlövész erdőben...
Lényeg a lényeg Ausztriában kell hivatásos jogsit csináltatni! A magyar szemészek meg menjenek a francba a baboskönyvükkel. Nem a könnyvel van a baj, hanem a hülye következtetésükkel... A színtévesztés az esetek 99%-ban nem hátráltat semmiben.
nekem a nagyapám úgy kerülte ki, hogy betanulta az egész könyvet, így lett jogosítványa + így lehetett vegyésztechnikus.
soha nem volt baleste, és az akkor még működő magyar vegyiparban a legjobb vegyészek között tartották számon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!