Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hogy tudok javitani rajt?...

Hogy tudok javitani rajt? Lent folytatás

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ma voltam orvosnàl mivel hivatàsos jogositvànyt szeretnék szerezni. Kamionozni akarok és a 2. Csoportu igazolàs kell hozzà. Kiderült hogy szintévesztő vagyok (nem làttam minden szàmot a kinai szinkönyvbe. A pöttyöknél) Igy nem lehet C+E kategoriàs jogsim. Hogy tudom kikerülni ezt a szinkönyvet?

2015. júl. 6. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Magyarországon hihetetlen fafejű módon kezelik a színtévesztést. Pedig az esetek 99%-ban a zöld szín más hullámhosszára érzékeny a szem mint a normállátóknál, emiatt nem látjuk ezeket a rohadt ábrákat, az életben egyébként semmilyen problémát nem okoz ez az eltérés sőt. Az USA-ban például a hadseregben kimondottan keresik a színtévesztőket, mivel a zöld és a barna színnek több árnyalatát látjuk, ami sokszor lól jöhet. Légífotók elemzése, mesterlövész erdőben...

Lényeg a lényeg Ausztriában kell hivatásos jogsit csináltatni! A magyar szemészek meg menjenek a francba a baboskönyvükkel. Nem a könnyvel van a baj, hanem a hülye következtetésükkel... A színtévesztés az esetek 99%-ban nem hátráltat semmiben.

2015. júl. 7. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:

nekem a nagyapám úgy kerülte ki, hogy betanulta az egész könyvet, így lett jogosítványa + így lehetett vegyésztechnikus.

soha nem volt baleste, és az akkor még működő magyar vegyiparban a legjobb vegyészek között tartották számon!

2015. júl. 8. 08:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valakit érdekel. Sikerült megoldani a dolgot. Létezik egy úgynevezett szinlátó szemüveg. Ez egy magyar találmány 8éve van már nagyon sok ember használja. Ezzel megkaptam a 2es caoportu orvositt
2015. szept. 30. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!