Mivel tudom a kancsalságom leplezni?
Figyelt kérdés
Vannak képek ahol kancsal vagyok és vannak ahol nem. Mitől függ?? Merre nézzek fotózáskor?2015. júl. 3. 21:15
1/5 anonim válasza:
Viselj napszemüveget.
Amúgy meg tapasztald ki, hogy hogyan nézel ki a legelőnyösebben képeken.
2/5 anonim válasza:
A kancsalságot nem leplezni kell, hanem gyógyítani! Ha a szemtakarás már nem segít, akkor akár műtéttel is teljesen jól helyre tudják rakni. Már a '80-as években is megtették, mostanra már rutin.
Ne az érdekeljen, hogy szarul néz ki a képeken.
4/5 A kérdező kommentje:
Szemüveges vagyok úgy nem látszik. De most lesz egy esküvő ahol koszorús vagyok és nem lesz szemüveg. Csináltattam kontaktlencsét de sajnos csak utána lesz meg, ezért egy átmeneti megoldás kellene arra az estére. ( szemüveg kilőve! )
18 vagyok
2015. júl. 5. 14:55
5/5 anonim válasza:
a kontaktlencse nem korrigálja a szemállást, tehát aki kancsal, az kontaktlencsével is az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!