Szolárium szemüvegben milyen napozni és azzal bele lehet nézni a napba?
Figyelt kérdés
Napozni jó benne? Nem káros (persze alatta csukott szemmel.
És mennyi ideig lehet szolárium szemüvegben a napba nézni , 2-3 másodperc után még nem károsodik a szemed?
2015. júl. 3. 16:47
1/5 anonim válasza:
Napozni napozhatsz benne (csukott szemmel).
Napba semmiképp se nézz vele, nem arra van tervezve!
2/5 anonim válasza:
Feltételezem bele nézél vele a napba!? Nem ajánlatos a napba nézni, csak azokkal az eszközökkel amik arra lettek kitalálva! 2-3 másodperctől még baj nem lehet! Napi szinten valaki valamivel belenéz legalább ennyi időre. Vigyázni kell a látás nem játék, és nem kell ilyen dolgokkal kisérletezni!
3/5 anonim válasza:
Ne nézz a napba vele. A látás legfontosabb része egy pici területen, a sárgafoltban történik, ha egyenesen a Napra nézel, akkor pont ebbe az éleslátás központjába irányítod a sugarait. Valamennyit biztos véd a szoliszemüveg, de biztos nem eleget.
4/5 A kérdező kommentje:
Természetesen nem azzal akartam percekig a napot bámulni, egyszerűen tudni szerettem hogy ha 1-2 másodpercig megnézem, hogy áll a nap, ha jön a felhő, meddig nem süt a nap,.
Nem akartam azzal napot nézni
2015. júl. 10. 21:23
5/5 anonim válasza:
van olyan spéci szemüveg, amivel lehet nézelődni, napfogyatkozások idején árulni szokták a látszerészek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!