Hogy teszed be/szeded ki a kontaktlencsét?
Figyelt kérdés
fürdőszobában, v. csak hálószobádban lefekvés előtt ki, azt reggel be? kell hozzá tükör? ha nem, mennyi idő után tuttad úgy betenni, h. nem nézted?2010. márc. 1. 21:15
1/5 anonim válasza:
Én a fürdőszobában, műkörömmel. (: 7 éve van lencsém, ha olyan a szitu, akk nem használok tükröt, de az esetek többségében igen.. olyan fél év kellett nekem még tükör nélkül is ment ki-be pillanatok alatt, nem fél órás szenvedés után...
2/5 anonim válasza:
nekem 1 éve van, általában a fürdőszobában, mert este cserélem ki a folyadékot is, de ha nagyon hulla vagyok akkor csak bent a szobában lefekvés előtt. kb. 1 hónap alatt megtanultam tükör nélkül :)
3/5 anonim válasza:
Reggel berakom (ez 5-10 percig tart tükörben), hazajövök délután akkor meg kiveszem (ez 10 perc, néha több), ehhez is kell tükör, csak 1 hónapja van lencsém szóval kezdő vagyok. Igazából tükör nélkül még nem is próbáltam.
4/5 A kérdező kommentje:
nekem a kiszedés megy már elég régóta (majdnem elejtől kezdve) tükör nélkül, csak a berakást nem próbáltam még , csak mert félek, h. ha rossz helyrerakom, v. belepislogok, akkor elvesztem a lencsét... :S a kérdéssel azt akartam igazából megtudni, h. tükör nélkül megy e vkinek és ha igen, akkor hogy?
az eddigi válaszokat köszönöm
2010. márc. 2. 20:52
5/5 anonim válasza:
igazából nekem is megy tükör nélkül,ha muszáj de nem erőltetem...
egy kis tükör mindenhol elfér... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!