SÜRGŐS! Egy darab lencsét lehet venni az optikában? (Bővebben lent. )
Szóval van egy pár lencsém és az egyik elveszett. A sima (a másik cylinderes).
Szóval, egy darab dioptriás lencse kellene, a legjobb lenne 1 hónapos de a 2 hetes is jó mert addigra megérkezik a következő adag lencsém (ezért nem akarok egy egész dobozzal venni mert már megrendeltem). Ez megoldható ha épp van nekik ott abban a dioptriában ami nekem kell?
Előre is köszi!
nem lehet
csak dobozolva van vagy próbalencse, próbalencsét viszont nem adhatják el
Olyat ami csak 1 db egyik szemre?
Abban az optikában szeretmém venni ahol kaptam a próbalencséket is:)
Mennyibe kerül az az 1 db?
Ott voltam náluk kezdő lencsésként, tőlük kaptam egy próbalencsét, 1 hónapra valót, meg folyadékot, de az már kifogyott. Akkor fizettem a kezdőcsomagért párezer forintot meg egyszer vettem ott egy 300 ml-es folyadékot.
Most már lejárt a próbalencse és kell a következő adag, amit a netről rendeltem meg, mert sokkal olcsóbb mint az optikában lenne. Csakhogy a meglévő 1 pár lencsém közül ugye az egyik elveszett, így nem tudom megvárni hogy a rendelés ideérjen, hanem gyorsban kellene egy lencse valahonnan, az sem baj ha belekerül valamennyi pénzbe.
Erre van megoldás?:S
Azért nem volt teljesen ingyen az a lencse sem.
De persze tudom hogy ez így pofátlan részemről, de már mindegy, legközelebb inkább megveszem az optikában a dobozos lencsét, mert sokkal kiszámíthatóbb, de emezt már nem tudom visszamondani...ezért az 1 lencséért is fizetek ha arról van szó, neten láttam hogy lehet 1 dbot rendelni, de nem akarol többet netről rendelni.
A szemüveg pedig sajnos ki van zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!