Abból lehet baj ha az ember véletlen belenézet a napba 1-2 másodpercig?
Figyelt kérdés
Az ablak előtt mentem és egy fa a nap egy kis részét kitakart ezért beletudtam nézni egy kis ideig, utána gyorsan elfordultam! Ebből lehet valami baj? + szemüveges vagyok!2015. jún. 22. 19:15
1/8 anonim válasza:
Em hiszem hogy akármi bajod lenne,de nem kéne ilyet sűrűn csinalni.
2/8 anonim válasza:
Ennyire rövid idejű belenézéstől nem lesz bajod. Valaha lakatosműhelyben sokszor belenéztem az ívhegesztés fényébe. Többször begyulladt tőle a szaruhártyám, ami begyógyult és más bajom nem lett. De ez nem azt jelenti hogy bátran nézegesd a Napot, mert az utóbbi években veszélyes lett az UV-sugárzása.
3/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem szándékosan néztem bele, csak mikor mentem el az ablak előtt akkor a kitakart fa miatt nem volt annyira fényes és emiatt néztem bele egy két pillanatra!
2015. jún. 22. 19:23
4/8 anonim válasza:
Keress fel egy szemészt ! és keress helyesírási szótárt is !
Te a Napba néztél nem a napba...
5/8 anonim válasza:
Óvatosnak kell lenni. De ha valami bajod lett volna tőle, azt már éreznéd.
7/8 anonim válasza:
semmi bajod nem lett, ilyenkor az ember automatikusan elkapja a fejét így nem történik baj ilyen esetekben.
8/8 anonim válasza:
1-2 mp nem okozhat gondot, ha nincs szemkáprázásod, nem látsz fekete foltot, akkor semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!