Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mitől lehet kettős látásom? Lent.

Mitől lehet kettős látásom? Lent.

Figyelt kérdés
KB egy hete tapasztalok kettős látást ha lefele ill. oldalra nézek.voltam a háziorvosnál,beküldött a szemészetre,és labort is kért.a labor eredmény még nincs meg.A szemészetre ápr.26-ra kaptam időpontot:(.fél éve volt labor vizsgálatom akkor a koleszterinem volt egy kicsit magas,de amúgy minden rendben.Nem tudom mi ez de nagyon rossz.remélem nincs komolyabb bajom.szerintetek?lehet a stressztől is?
2010. márc. 1. 10:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérj egy sürgősségi beutalót a neurológiára, ott csinálnak gerinc CT-t és koponya CT-t. Az meg fogja mutatni, hogy honnan ered a baj.
2010. márc. 1. 11:03
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Ez az ápr. 26. felháborító. Menj oda és verd az asztalt, hogy ez neked sürgős, mert a biztonságodat veszélyezteti. Hogy lehet így közlekedni az utcán? Nekem akartak adni egyszer hónapos időpontot a reumára, és amikor kiborultam, hogy ez nekem fáj, és így nem tudok elutazni, mégis sikerült fél órán belül bejutnom, úgyhogy próbálkozz. Általában hozzá vannak szokva, hogy a beteg engedelmesen lapít, mint a nyuszi a fűben.
2010. márc. 1. 11:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Jajj,nagyon sajnállak,mert iszonyú tortúra.Én 3 szor csináltam végig a fiammal.Ct Mr millió szemészeti vizsgálat,és éveken keresztül smmi nem derült ki.Eddig háromszor jött elő neki.ha "jelentezik"ez a tünet, akkor rögtön nagy mennyiségben b12-öt adok neki 3*1-et.(millgramma drazsé a neve.)

úgy vettem észre, nála akkor jön elö ez a gond, ha sokáig(huzamosabb)ideig stressz éri őt,és úgymond besokall.

Most legutobb akkor jött elő mikor írták a központ felvételit.Minden előzmény nélkül.Még aznap elkezdtem neki adni a drazsét,és ettől, meg miután megnyugodott elmult neki.

Tehát, én elmondhatom, hogy neki idegi alapon van.Bár, az orvos(ok)még ennyit se állapítottak meg.(ez az én laikus véleményem, mivel ismerem a gyerekemet.)

Nem részletezem miből állt a komoly neurologiai vizsgálat.De annyi, amit én is eltudnék otthon végeztetni vele, mint laikus.

2010. márc. 1. 11:26
 4/13 A kérdező kommentje:
hát elég stresszes életet élek.anyagilag elég mélyre kerültünk,van egy 14 hós lányom,elég eleven,bár nem hiszem hogy tőle lenne:)reggel mikor fel kelek mindenhogy kettőt látok,aztán mikor kitisztul a szemem már csak ha lefele nézek.én is felháborodtam az időponton.attol félek nehogy "valami" elnyomja a látó ideget vagy mit.köszönöm a válaszokat
2010. márc. 1. 11:40
 5/13 anonim ***** válasza:

A komolyt idéző jelbe akartam tenni.

Pedig sürgősségi alapon lehet kérni ct és mr vizsgálatot.Én javasolnám neked is a vitamint.

Nyugi, szerintem nem lesz gond,fel a fejjel.Tudom hogy nagyon rossz érzés.Próbálj lenyugodni,valami képpen kikapcsolni,szedd a vitamint,és helyre jössz!!!

Kitartás!!!

2010. márc. 1. 11:45
 6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm,gondolom azért más tünetem is lenne....ha....amúgy ,jól érzem magam.ma már nem tudok visszamenni a háziorvosomhoz,de holnap megyek.azt a vitamint szedjem amit kiirtatok?
2010. márc. 1. 11:52
 7/13 anonim ***** válasza:

"nagymennyiségben"tartalmaz b12 vitamint,meg més sok mást is.Elkébzelhető, hogy neked is idegi alapon jött elő.A vitaminok meg nem ártanak.Recept nélkül lehet kapni a gyógyszertárban, én legutobb 50db-at vettem.

Sőt (nem tudom van e ilyen lehetőségetek a családban)egészségpénztári kártyára is meg lehet vásárolni.Én javaslom!!!

2010. márc. 1. 11:58
 8/13 anonim ***** válasza:

Ja,az még lemaradt,hogy rengeteg gyümölcs,zöldség.Főleg répa,alma!!!A répát,úgy nyersen naponta legalább egyet!

Bocs hogy ennyiszer írok.

2010. márc. 1. 12:00
 9/13 A kérdező kommentje:
a gyümölcsel nincs gond,kislányom mindennap eszik almát,igy én is eszem vele.anyumnak van kártyája,jó ötlet.ki fogom próbálni,abból baj nem lehet.a doki vérszegénységre gyanakszik,de a nővérem(egészségügyis)szerint ilyen gyorsan nem alakul ki a vérszegénység(fél éve volt laborom)
2010. márc. 1. 12:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom,kimerültél,és így reagált a szervezeted.Ha komoly bajod lenne egyébb tüneteid is lennének.

Majd "később"írj mi van veled.Írhasz privit is.Sőt úgy mégjobb lenne,mert akkor nem kell megkeresni mindig a kérdésedet,hogy írtál e komit...:-)))))

2010. márc. 1. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!