Mitől lehet kettős látásom? Lent.
Jajj,nagyon sajnállak,mert iszonyú tortúra.Én 3 szor csináltam végig a fiammal.Ct Mr millió szemészeti vizsgálat,és éveken keresztül smmi nem derült ki.Eddig háromszor jött elő neki.ha "jelentezik"ez a tünet, akkor rögtön nagy mennyiségben b12-öt adok neki 3*1-et.(millgramma drazsé a neve.)
úgy vettem észre, nála akkor jön elö ez a gond, ha sokáig(huzamosabb)ideig stressz éri őt,és úgymond besokall.
Most legutobb akkor jött elő mikor írták a központ felvételit.Minden előzmény nélkül.Még aznap elkezdtem neki adni a drazsét,és ettől, meg miután megnyugodott elmult neki.
Tehát, én elmondhatom, hogy neki idegi alapon van.Bár, az orvos(ok)még ennyit se állapítottak meg.(ez az én laikus véleményem, mivel ismerem a gyerekemet.)
Nem részletezem miből állt a komoly neurologiai vizsgálat.De annyi, amit én is eltudnék otthon végeztetni vele, mint laikus.
A komolyt idéző jelbe akartam tenni.
Pedig sürgősségi alapon lehet kérni ct és mr vizsgálatot.Én javasolnám neked is a vitamint.
Nyugi, szerintem nem lesz gond,fel a fejjel.Tudom hogy nagyon rossz érzés.Próbálj lenyugodni,valami képpen kikapcsolni,szedd a vitamint,és helyre jössz!!!
Kitartás!!!
"nagymennyiségben"tartalmaz b12 vitamint,meg més sok mást is.Elkébzelhető, hogy neked is idegi alapon jött elő.A vitaminok meg nem ártanak.Recept nélkül lehet kapni a gyógyszertárban, én legutobb 50db-at vettem.
Sőt (nem tudom van e ilyen lehetőségetek a családban)egészségpénztári kártyára is meg lehet vásárolni.Én javaslom!!!
Ja,az még lemaradt,hogy rengeteg gyümölcs,zöldség.Főleg répa,alma!!!A répát,úgy nyersen naponta legalább egyet!
Bocs hogy ennyiszer írok.
Én azt mondom,kimerültél,és így reagált a szervezeted.Ha komoly bajod lenne egyébb tüneteid is lennének.
Majd "később"írj mi van veled.Írhasz privit is.Sőt úgy mégjobb lenne,mert akkor nem kell megkeresni mindig a kérdésedet,hogy írtál e komit...:-)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!