14 évesen lehet nekem olyan kontaklencsém, ami csak a szemem színét változtatja meg? Ha igen, drága?
Mindenképp menj el szemészhez előtte, hogy tudd milyen átmérőjű és görbületű lencse kell neked. (Cipőt is úgy veszel h előre tudod h neked 38as kell nem pedig szenvedsz a 36ossal.)
Vszeg le fognak beszélni a színes lencséről, no para. Aztán neten megrendeled a megfelelő lencsét, folyadékot, tokot. Kész.
Nekem dioptriás kell, ezért nekem drágább, most rendeltem egy kéket a happyhairshop.hu rol 4490 ftert (2x4490 és ez egy fél éves adag ára)
Mennyire természetesek ezek színek? Vagyis mennyire tűnnek annak?
Szerintem 9000Ft annyira nem drága fél évre. Az egyik ismerősömnek havonta közel 4000Ft. Persze neki nem a szemének a színe, hanem a romlása miatt van.
Nem láttam még természetes színű színes lencsét. Nekem is ami volt kb így nézett ki: [link]
Csak nekem világoskék volt, ami még feltűnőbben mű, borzalmasan rondának tartom, mert látszik középen a saját szemszín is.
Ja és ha elcsúszik kancsalnak tűnsz... [link]
Nekem állandóan csúszkált ha oldalra néztem. Olyan mintha a lencse lassabban követné a szemmozgást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!